اثار معمار پل ابکار در یک پاورپوینت در 23 اسلاید و مقاله ای کامل که به تحلیل آثار و سبک معماری و نظریه پل ابکار این معمار بزرگ میپردازد.
بدون شک تحلیل پاورپوینت اثار معمار پل ابکار کاملترین فایل تحقیقی در این زمینه است که توسط تحریریه من و تو معمار گرداوری و اماده شده است
پاورپوینت اثار معمار پل ابکار در 23 اسلاید حاوی :
- زندگینامه پل ابکار
- تحصیلات
- برجسته ترین اثار پل ابکار
- معماری کلیسا کاتولیک سرژ مقدس
- معماری ساختمان سینما جمهوری
- معماری عمارت کلاه فرنگی
- نتیجه گیری
- منابع
پاورپوینت اثار معمار پل ابکار ارائه شده را میتوانید از لینک بالا خرید و سریعا دانلود نمایید
برای تماس با کارشناسان من و تو معمار در صورت مشکل و یا مشاوره اینجا کلیک نمایید
همچنین ببینید :
اسکرین شات پاورپوینت :
معمار پل ابکار
اثار معمار پل ابکار و زندگینامه او : در سال 1908 در تهران متولد شد و پس از تحصیل در معماری در دانشگاه سن لوکاس در بروکسل، در سال 1937 به ایران بازگشت و کار خود را پس از خدمت در ارتش اغاز کرد. او یکی از رهبران جنبش مدرنیستی در ایران بود که ساختمان های خود را با سلیقه ای که به خوبی با شرایط محلی سازگار بود، سازگار کرده بود. ساختمان های لوله کشی دارای ویژگی هایی هستند که کاملا قابل شناسایی هستند. ساختمان های اجری او با ورودی های کوچک پوشیده شده اند و سنگ های اطراف ان یکی از الگوهای مناسب برای خانه های مسکونی در تهران است.
او ساختمان های بسیاری را طراحی کرد که بخشی از انها هستند: ساختمان سینما نیاگارا، اولین ایستگاه رادیویی (بی سیم)، ساختمان کلیسای کاتولیک ارمنی، مدرسه رقص و باغ های خراسان، تمام ساختمان های املاک و دفاتر املاک استان ها و دفاتر گمرک.
پل ابکار همچنین بسیاری از ویلاهای مسکونی با شهرت زیادی ساخته است. اخرین پروژه او در مسابقه کاخ شهرداری تهران برنده جایزه اول شد که متاسفانه اجرا نشد.
ساختمان های مختلف بر اساس سبک های معماری مدرن ایرانی توسط افرادی که در کشورهای اروپایی و امریکایی تحصیل کرده اند ایجاد شده است. پل ابکار در مصاحبه ای با شماره 2 مجله هنر و معماری می گوید: “برخی از جوانان ما به خارج از کشور رفتند و بسیاری از انها معماری را مطالعه کردند و بازگشتند و شروع به ساخت ساختمان های اروپایی کردند.” او می گوید: “کسانی که به انگلستان رفتند، ساخته شده بر اساس نوع انگلیسی، کسانی که به امریکا رفتند، بر اساس نوع امریکایی و غیره ساخته شده اند.” بر اساس این مصاحبه، باوهاوس توسط معمارانی که در ان زمان در کشورهای اروپایی به ویژه المان تحصیل می کردند نیز به ایران اورده شد.